Sunrise Comedy


Warning: Illegal string offset 'lat' in /var/www/ccsilkeborg.dk/public_html/wp-content/themes/clubix/lib/functions/helpers.php on line 1571

Warning: Illegal string offset 'lng' in /var/www/ccsilkeborg.dk/public_html/wp-content/themes/clubix/lib/functions/helpers.php on line 1571

Venue: CC Live Club

Location: Silkeborg, Danmark

Date: mar 01 to mar 01

Length: 19:00 – 22:00

Ticket Price: Kr.130


KØB BILLET HER

CC Silkeborg og Comedy rampelys præsenterer stolt Sunrise Comedy, det nyeste og bedste inden for dansk komik. Du er garanteret den bedste aften med et nøje udvalg af talentfulde komikere, som vil sikre dig at du går hjem med et stort smil på læben.. Info om komikerne : Jakob Svendsen snakker om alting og ingenting. 80% af det, han siger, er sandt, og 30% er det pureste løgn. På en energisk og fortællende måde blander han din, min og vores hverdag sammen med f.eks. eksamener, blinde, børnesange, racisme, cykler, slagsmål, toiletter, pandaer… Alt sammen noget vi dagligt støder på.

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

Per Sodemann er et af de nyere navne inde for dansk stand up, og har trods sine relativt få år i branchen allerede markeret sig ved blandt andet at nå hele vejen til finalen i DM i stand up 2017, som blev vist live på TV2 ZULU.
Per Sodemanns stand up tager som oftest udgangspunkt i sit eget liv. Han er både energisk og levende i sine historier, hvilket gør det nemt for publikum at leve sig ind i universet.
Du kan med Per på scenen, forvente et underholdende indblik i de mange situationer man risikerer at komme ud for i en ung mands liv.

*Finalist til DM i stand-up 2017 på TV2 ZULU.
*Medvirkende i programmet ”stand up uden grænser” på COMEDY CENTRAL.
*Vinder af ”nyeste nye” 2015.
*Optrådt som ”det nye navn” på COMEDY ZOO af flere omgange.
*Opvarmet for komikere såsom Jonatan Spang, Torben Chris, Lars Hjortshøj, Thomas Hartmann, GEO, Lasse Rimmer, Jakob Tingleff mfl.
*Optrådt på SMUKFEST Skanderborg festival for 2500 mennesker.

Tjelle Vejrup er kendt som en tilstedeværende og dygtig performer, med en kæmpe portion kækhed og storyteller gen i sin stand-up. Han ser altid sit publikum i øjnene, og han griber ofte chancen for at improvisere og samtale i løbet af showet. Tjelle er uddannet journalist, men debuterede som stand-upper i 2008. Og det var især igennem sine skriveaktiviteter for M!, Bingo Banko samt i Live fra Bremen at han i første omgang gjorde sig særligt bemærket.
Derudover kunne han i efteråret 2016 opleves i både “Versus” på DR1 og “Hjalte VS Tjelle” på DR Ultra – sidstnævnte er et spinoff af Versus, der kan nydes af både børn og barnlige sjæle. Og i 2017 kunne han endnu engang opleves som gæst i ‘Rundt På Gulvet’. Han var i marts 2013 at finde blandt finalisterne til DM i stand-up og er ydermere en af de komikere i Danmark, der ved mest om dansk reality-TV.