Niklas ‘live on stage’


Warning: Illegal string offset 'lat' in /var/www/ccsilkeborg.dk/public_html/wp-content/themes/clubix/lib/functions/helpers.php on line 1571

Warning: Illegal string offset 'lng' in /var/www/ccsilkeborg.dk/public_html/wp-content/themes/clubix/lib/functions/helpers.php on line 1571

Venue: CC Live Club

Location: Silkeborg, Denmark

Date: feb 24 to feb 25

Length: 22:00 – 5:00

Ticket Price: kr50


Du har helt sikkert skrålet med på sange som “Chiller når du Flexer”, “Top Swag”, “Ingen Dikkedarer” eller nogle af Niklas’ andre store hits. Og nu har du muligheden igen, når Niklas gæster CC Silkeborg lørdag d. 24 februar!

Blandt andet fik “Top Swag” og “Veninder” over 7 millioner streams, og alle singler på Niklas’ første EP fik enten guld eller platin.

Og ikke nok med at du får lov til at SKRÅLE med på de gamle sange, så udgav Niklas i sommers også sin første engelsksprogede single “Follow Me”.

GAFFA SKRIVER:
“Vi er vant til at høre Niklas på dansk, men nu er han klar med et track på engelsk, og grunden til, at han pludselig fik lyst til at skifte sprog er egentlig ret enkel: Musikken er friere end nogensinde, der er ingen grænser, inspirationen kan komme på både dansk og engelsk, og den frihed har Niklas benyttet sig af. Ideen bag sangen opstod, da det var sommer, og der var en masse kærlighed i luften. Der var en sød kvinde i Niklas’ liv, og den boblende følelse en forelskelse kan give blev fundamentet for inspirationen til “Follow Me”. Og det er netop samme legende lethed, han gerne vil plante i folk, når de lytter til sangen: kærlighed og masser af good vibes.”

Så kom og gi’ den gas til “Top Swag”, “Veninder” og mange mange flere, når Niklas gæster CC Silkeborg lørdag d. 24 februar!

DØRENE ÅBNER KL.22:00

KØB DIN BILLET NU:

Billet i forsalg: 50 kr. inkl. garderobe.
Billet i dør: 75 kr. inkl. garderobe.

KØB BILLET NU

Bord booking denne aften inkludere ikke entré

BOOK BORD FRA KUN 250 KR.
Billig-pakken:
1 flaske alm. spiritus
1 kande sodavand/juice
10 alm. shots
KUN 250 kr.

BOOK DIT BORD ONLINE HER