Moonjam Koncert


Warning: Illegal string offset 'lat' in /var/www/ccsilkeborg.dk/public_html/wp-content/themes/clubix/lib/functions/helpers.php on line 1571

Warning: Illegal string offset 'lng' in /var/www/ccsilkeborg.dk/public_html/wp-content/themes/clubix/lib/functions/helpers.php on line 1571

Venue: CC Live Club

Location: Silkeborg, Danmark

Date: maj 04 to maj 04

Length: 20:00 – 23:00

Ticket Price: Kr200


KØB DIN BILLET HER

MOONJAM – Koncert på spillestedet CC Silkeborg.
Så er Moonjam stærkt tilbage på den position i dansk rock som de forlod ved årtusindeskiftet. Syv års pause, og derefter tre års målrettet arbejde med at tilbageerobre deres unikke niche som et avanceret og nærmest symfonisk men stadig bredt favnende poporkester, bærer nu frugt.

KØB DIN BILLET I FORSALG NU
Billetpris i forsalg: 200 kr. + gebyr
Klik her og køb billet nu

Det første kort der blev spillet efter ”general-pausen” var luksus opsamlingen CD/DVD-en ”Flashback” i 2007. Dernæst den delikate engelsksprogede CD, ”Raining in Asia i 2009”. Og i starten af 2011 det første deciderede danske pop-album i 15 år, ”Bandet og den uskyldige morder”

BT skrev:

Ligesom Steely Dan og Genesis har danske Moonjam en lyd, der bare ikke kan forveksles med andre. Og på deres nye album “Bandet og den uskyldige morder” lyder Morten Kærså og kompagni i dén grad som .. Moonjam

Således flyder Kærsås tangenter lækkert sammen med Benjamin Koppels klasse-sax, Klaus Menzers millimeter-præcise trommer og ikke mindst Rasmus Kærsås fyldige og sexede bas.

Gaffa skrev:

Bandet og den uskyldige morder er endnu et velsmurt album fra den danske jazz-pop-rock-gruppe, som skrev historie sidst i 80erne og først i 90erne med en række hits med en David Sanborn-inspireret saxofon centralt placeret i lydbilledet.

Igen er det brødrene Morten og Rasmus Kærså, der står i spidsen. Igen er det deres signatur, som også var kendetegnende for det hedengangne pop-rock-band, Sneakers, der dominerer. Dén lyd er tydeligst i numre som Amanda Monday og Brændemærket. Dé numre kunne lige så godt have været indspillet for 20-25 år siden.

Moonjam er tilbage i storform med et top tempofyldt koncertshow der i den grad trækker på bandets kæmpe erfaring med at få magien til at udfolde sig i et formfuldendt sammenspil mellem publikum og orkesterets formidable musikere og solister.

KØB DIN BILLET HER