Martin Jensen koncert inkl. bus/billet/entré/breezer


Venue: CC Live Club

Location: Silkeborg, Danmark

Date: okt 06 to okt 06

Length: 21:00 – 24:30

Ticket Price: Kr.250


Oplev den Jyske internationale DJ Martin Jensen, når han giver koncert i Sorring.
CC har sammen med Martin Jensen lavet en pakke-løsning bestående af:

  • Bus tur/retur (afgang fra Bindslevs Plads i Silkeborg kl.20:00)
  • Billet til koncerten i Stif Hallen i Sorring
  • Fri entré til Afterparty på CC Live Club
  • En gratis Bacardi Breezer på CC Live Club

Pakkepris:
KUN 250 kr.

Køb din billet online her

Arrangements Information

Line-up:

Warm-up, Simon Ringholm
Support, Faustix
Martin Jensen

Martin Jensen vender hjem med to unikke koncerter Jylland!

Efter den danske verdensstjerne de sidste år har turneret i alle verdenshjørner og over 900.000.000 streams på hit tjenesten Spotify, er hans første danske headliner-show i hjembyen Sorring netop blevet annonceret. Dj’en som bl.a. er kendt for enorme hits som ’All I Wanna Do’, ’Wait’ og ’Solo Dance’, har udgivet officielle remixes for verdensstjerner som Ed Sheeran og Katy Perry, og han er i både 2016 og 2017 officielt blevet udråbt til at være blandt de mest populære DJs i verden.

Martin Jensen er kendt for sine energiske liveshows og han har af flere omgange modtaget flotte anmeldelser for sine koncerter – blandt på andet Smukfest i 2017, hvor GAFFA kvitterede med fem stjerner og roste den 25-årige jyde med ordene:

”En præstation, der helt sikkert gør hans position blandt verdens dj’s værdig:
http://gaffa.dk/anmeldelse/120094/martin-jensens-drom-gik-i-opfyldelse 

Martin Jensen holder sin første danske headliner-koncert i hjembyen for at udtrykke kærlighed til sine rødder, og for at sætte tyk streg under, at han på ingen måde har glemt sin oprindelse i den lille midtjyske by.

Ideen er oprindeligt Martins mors, som syntes det var på tide at han vendte snuden hjem for en stund. Showet bliver identisk med dem han har turneret på festivaler og arenaer med, som er hans største produktion til dags dato. Da Stif Hallen i Sorring kun kan huse 500 mennesker, må det siges at være en enestående mulighed for at feste med den danske verdensstjerne.

Eventen bliver delt op i 2 shows på én dag. Klokken 15 kan alle aldre nyde godt af Martin og klokken 21:00 er det så de voksnes tur til at få det fulde show.

Selv siger Martin om showet:

”Publikum kan forvente en af de største produktioner der nogensinde er fremført i Midtjylland, med fuld fokus på at give de 1000 mennesker en ekstraordinær oplevelse.”

Gør klar til shows med en produktion i særklasse og en fest du absolut ikke ønsker at misse!