KATO – Clubtour


Venue: CC Live Club

Location: Silkeborg, Danmark

Date: dec 14 to dec 15

Length: 22:00 – 5:00


Oplev KATO live på CC Live Club

Lørdag d. 14. December 2019

Med rygsækken fuld af hits og clubbangers, er der ingen tvivl om at dette bliver en vild aften på Silkeborgs største natklub, når danmarks nok dygstigste dj og producer Kato indtager scenen.


BILLETPRIS

Inkl. garderobe

50 kr. – Earlybird (begrænset antal)
80 kr. – Forsalgsbillet

KØB BILLET ONLINE HER


Allerede tilbage i 2007 placerede Kato sig i toppen af hitlisterne med “My House”. Og lige siden har han ligget forest i danskernes hoveder som en af landets bedste DJ’s, hvis ikke DEN bedste.

Listen over hits er lang, for bare at nævne er par stykker:
“Turn The Lights Off”,  “Never Let You Go”, “Klapper Af Den”, “Alive”, “Ejer Det”, “Dumt På Dig”
– Og ikke mindst “Hay Shorty” samt “Sjus”

I efteråret 2013 blev KATO signet internationalt hos Warner Music, som udgav singlen ”Dimitto(Let Go)” i 23 europæiske lande. En single somskabte et lille stykke musik-og mediehistorie iDanmark, da den tilhørende musikvideo blev den første og sidste, som nogensinde vil blive skudtpå toppen af Storebæltsbroen.

Og efter en vild sommer, hvor Kato har vældet landets festivaller kan man roligt sige at Kato stadigvæk er 100% på toppen.
Så glæd dig til Lørdag d. 14. December, hvor du kan opleve ham helt tæt på når han om natten indtager scenen på Silkeborgs største natklub, CC Live Club på nygade 27-29 i Silkeborg.

BOOK BORD ONLINE

Bordreservation denne aften inkludere ikke fri entré.

_____________________________
Sted: CC Silkeborg, Nygade 27-29, DK-8600 Silkeborg.
Tidspunkt: Dørene åbnes kl.22:00.
Alder: +18 år HUSK gyldigt billede ID.
Parkering: Vi henviser til Bios Gaard eller Bindslevsplads.
Billetten inkludere entré og garderobe.
Billetten / bordpakken refunderes ikke ved fortrydelse, eller hvis gæsten har karantæne, eller af anden grund ikke kan lukkes ind i forhold til husets regler.
Vi afviser personer der udviser utrykskabende adfær, på grund af påklædning (pæn påklædning påkrævet), personer med karantæne, på grund af narkotika eller mistanke herom. Vi forbeholder os endvidere til at afvise uden grund.
CC Silkeborg er en del af Klub 8600.