Djämes Braun – Clubtour


Venue: CC Live Club

Location: Silkeborg, Danmark

Date: nov 23 to nov 24

Length: 22:00 – 5:00


Vi er stolte over at kunne præsentere Djämes Braun live on stage på Silkeborgs største natklub, lørdag d. 23. november.

“Farlig Tiger”// ”Duft Af Ba-cone” // ”Kvinder Og Kanoner” // ”Inficeret” // ”Lytter Ik’ Til Dem” // ”Geronimo” // ”Ild Til Blokken” // ”Dem Vi Var”
– Ja listen over Djämes Braun hits er lang, og nu får du muligheden for at skråle med på dem alle…


ENTRÉBILLET

Spring køen over og køb din billet inkl. garderobe online.

Earlybird: 50 kr.
Forsalg: 80 kr.

KØB BILLET HER


“KarriereKanonen” blev kickstarteren i Djämes Braun karriereforløb, som vinder af konkurrencen med nummeret ”Duft Af Ba-cone”. Singlen blev efterfølgende et af årets største forårs- og sommerhits og opnåede en platincertificering.

2013 blev et hektisk Djämes Braun-år, med udgivelsen af EP’en ”Farlig Tiger”, som bl.a.indeholdt hit-singlen ”Kvinder Og Kanoner (feat. Barbara Moleko)”, som også opnåede en platincertificering.

Efterfølgende udkom singlen ”Fugle”, som efterhånden har vokset sig til et af de største dansksprogede hits i dette årti. Udover 14 millioner streams på Spotify, lå nummeret i Top-20 i hele 5 måneder på iTunes, og opnåede således en platin certificering kun halvanden måned efterudgivelsesdatoen.

2015 blev heller ikke et stille år for Djämes Braun. Albummet ”Modgift” udkom, indeholdendesinglerne ”Inficeret” og ”Lytter Ik’ Til Dem”, som lagde de danske radioer ned, og efter endnu en stor festivalsommer blev efteråret brugt på at spille egen indendørs headliner-tour.

2016 bød ligeledes på flere store radiosingler i form af numrene: ”Geronimo”, ”Ild Til Blokken” og”Dem Vi Var”.

BOOK BORD ONLINE

Bordreservation denne aften inkludere ikke fri entré.

_____________________________
Sted: CC Silkeborg, Nygade 27-29, DK-8600 Silkeborg.
Tidspunkt: Dørene åbnes kl.22:00.
Alder: +18 år HUSK gyldigt billede ID.
Parkering: Vi henviser til Bios Gaard eller Bindslevsplads.
Billetten inkludere entré og garderobe.
Billetten / bordpakken refunderes ikke ved fortrydelse, eller hvis gæsten har karantæne, eller af anden grund ikke kan lukkes ind i forhold til husets regler.
Vi afviser personer der udviser utrykskabende adfær, på grund af påklædning (pæn påklædning påkrævet), personer med karantæne, på grund af narkotika eller mistanke herom. Vi forbeholder os endvidere til at afvise uden grund.
CC Silkeborg er en del af Klub 8600.